ÄR DU EN KÅT AKTIV GUBBE?

Hej! Jag är en diskret Biman med familj som bor och verkar här i Stockholm. Jag är 189/82/17, snaggad, ansad och rakad. Mörkblond och blå ögon. Jag har tidigare haft en man som är gift som diskret KK. Vi träffades lite då och då under en längre tid. Men vi ses inte längre tyvärr. Vi funkade bra ihop.

Så. Därför söker jag nu en ny schyst, diskret man för träff, eller gärna träffar! Jag söker således en aktiv, diskret man. Jag gillar att känna doften och smaken av en skön man. Slicka dina ballar och kukskaftet. Suga dig djupt och sen ta sperman. Jag håller stenhårt på diskretionen och kräver detsamma från dig! Om du är hetero eller BS spelar mindre roll för min del bara du vill ha kuken avsugen! Kanske också lättare inslag av wet?

Jag har inte tillgång till ställe regelbundet, men ibland går det att ordna. Men jag är öppen för alternativa ställen att träffas på, så måste det ju bli om man inte får till nåt mer möblerat ställe.

Funkar det och känns OK mellan oss är jag inte främmande för återkommande KK träffar. Hör av dig så kan vi ses snart!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.