Avsugen av mig

Avsugen av migVill suga kuk & bli påsatt!
Hej! Är en 23 årig kille som Söker en välutrustad kille eller man som vill knulla mig och få sin stora härliga kuk avsugen av mig . Längtar efter att känna en stor hård kuk i mig, suga den och känna sperman rinna ner för mina kinder. Låter det interesant så tveka inte o höra av dig Längtar efter ditt svar.

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

  • Christer

    Hej jag vill gärna att du suger av mig o tar satsen i munnen.

  • johove

    Jag är kille på 53 år vill jana träffa vill suga kuk på dej jag vill jana träffa dig jag är blyg och snel sugen på dej 0706865659 kom hem till mig och keula mäj jag är så kåt på kuk jag bor i Kalmar län ålder spelar ej räl i Nybro mycket kåt på kuk jag har ej sugen kuk för ut vill suga din kuk och du keula mäj mycket jag är så kåt på kuk hör av dig till mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *