Bisexuell kille i Norrbotten är med på nästan allt inom sex

Bisexuell kille i Norrbotten är med på nästan allt inom sex

Jag söker efter bisexuella par och killar, 20 till 60 år, som tycker om nakenbad, gruppsex, natur, massageapparater, sexiga tjejkläder, analt, foto med mera. Jag är en muskulös kille med en fast och rund päronstjärt och en kuk på 20 cm.

Jag går ofta i tjejkläder och är med på nästan allt inom sex, då gärna med flera stycken, eftersom jag gärna har ögonbindel på mig. Ni får spruta i min stjärt, mun och ansikte. Tycker om lätt bondage och smisk på stjärten. Svara till en seriös kille med foto och mobilnummer. Även BS-tjejer kan svara.

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *