Bisexuell transa vill träffa BS-man, BS-par eller trans

Bisexuell transa vill träffa BS-man, BS-par eller trans

Bisexuell trans på 47 år söker kontakt med en bisexuell man, bisexuellt par eller en trans. Er ålder ligger mellan 25 och 60 år. Jag gillar raffiga och sexiga kläder, högklackade skor och en häftig make-up. Är mycket förtjust i svarta nylonstrumpor. Jag är rakad på kuk och kropp. Tycker om att suga en helt ny kuk och slicka en rakad titta. Tar gärna den varma säden från din kuk i min mun. Kan tänka mig att bli dominerad med lite smisk på stjärten, gärna som piga, men också att vara den dominanta.

Skriv ett kåtsvar (med foto och mobilnummer) och berätta vad du vill göra tillsammans med mig. Vid svar är foto ett stort plus som garanterar ett svar från mig. Diskretion och renlighet är självklart för oss liksom ärlighet. Är själv blodgivare

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • rolf torelli

    tycker det ska bli trevligt att få leka med er jag är 69 år tycker om att suga kuk och slicka fitta är flexibel ring mig 0761677293 bara ja som svarr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *