BS man söker KK

BS man söker KKJag är en fräsch bS man som söker en likasinnad KK för rak och okomplicerad sex utan ngt mer. Jag är 43 172 74 16 mellanblond och ser bra ut. Sexuellt är jag openminded och öppen för det mesta vid rätt tillfälle och med rätt person. Vi träffas hos dig eller på annan plats. För träff träff krävs bild i helformat, vilket du självfallet även får av mig.

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • Leo

    Skön kuk vill suga din kuk . Skulle vara skönt om du knullade min kåta rumpa. Brukar suga kuk på ålder män . Jag gillar å åka till Stockholm å gå på bad hus brukar alltid hitta en kul att suga ur sperman . Är på jobbet nu jobbar på hotel hoppas att jag får suga en kuk i hissen är det bästa som finns suga kåt kuk

  • Tommy

    Jag skulle gärna vilja bli hora åt din stora hårda kuk gillar att klä mig som en hora i rafset kort kjol högklackat o sen låta dig få njuta av att trycka in din stora hårda kuk i mig i alla ställningar du vill o spruta över mig eller om du vill så får du gärna spruta i mig min email [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *