Erfaren homo man sökes av en invandrarkille

Erfaren homo man sökes av en invandrarkille

Jag är en 29 årig, invandrarkille, 185 cm lång och är rätt så mullig. Har ganska hårig och mjuk rumpa samt ben. Jag är fortfarande oskuld och söker därför en homo man mellan 50 och 60 år, som kan visa mig var skåpet ska stå.

Jag vill suga en kuk och vill bli knullad i rumpan både mjukt och hårt. Sedan vill jag ta satsen i munnen och få ansiktet dränkt av sperma. Första gången vill jag ta det lite lugnt, eftersom det är första gången för mig och jag är dessutom väldigt nervös för detta. 100% diskretion ges och krävs. Du ska som jag även vara frisk samt vän av tvål och vatten. Du ska bo i Stockholm och ha egen bostad som vi kan träffas i. Du behöver inte vara så välutrustad. Svara snabbt, jag väntar! Puss och kram.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *