Gillar att bli avsugen

Gillar att bli avsugenSuga dig o svälja
Söker en man som gillar att bli avsugen och har hyffsat lätt för att spruta. Idealet är att vi ses regulbundet och det som sker är att jag suger din kuk, ingen annan sex. Du ska tända speciellt på att spruta ner i ansikte och i munnen, du tänder på att nån sväljer din sperma. Du är hetero/bs och gillar heterop-filmer med tjejer som blir nedsprutade/sväljer. Jag vill gärna suga av dig framför p-filmer. En hs kan också eventuellt funka, gärna om du har kille/kompis som också vill vara med. Du är gärna inte främmande för lite mer perversa spermalekar, tex att du sparar sperman i kondom som jag får smaka när vi ses, och kanske använda din sperma som glidmedel när jag suger dig.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • rolf torelli

    ej bs man 73 år gillarsuga kuk finns nära stockholm kommer hem till dig suger av dig eller så ses vi i min bil du kan sma mig o76-1677293

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *