Söker kåta män, transar och par

Söker kåta män, transar och par

Villig 40 åring söker efter kåta män, transar och par mellan 20 och 45 år. Min slanka sköna kropp och hårda kåta kuk, blottas sakta när jag klär av mig inför era kåta blickar. Jag sjunker sedan ner på knä framför din sköna (ej feta) kropp. Min blick naglas fast på din stora kuk, som du blottat då du suttit och sett min stripp. Jag särar dina ben och kryper in mot kuken. Min hand runkar den sakta medan min mun närmar sig. Slickar och suger kuken tills den sprutar sin sperma i min mun. Sedan slickar du min röv innan du knullar mig. Vore skönt att få kuk i bägge hålen samtidigt eller bli nedsprutad av många kukar. Om ett par svarar ska hon tycka om att titta på när jag och killen älskar med varandra. Ställer även upp på foto och film. Ni är som jag, friska och rena. Vid svar så skicka med ett sexigt foto. Svara med telefonnummer, ej mobilnummer. Skynda, min kuk väntar på er! Stockholm.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *