Suga och bli påsatt

Suga och bli påsattImorgon eller Söndag
SÖker på detta sätt en snabb träff för möjliga framtida utsikter. Kommer ligga uppe till jag anser att det inte är lönt längre. Är en tjugoårig kille i Ängelholm som söker en snabb träff med äldre man som har lust att skola ung, oerfaren kille i man-to-man sex. Vill gärna suga och bli påsatt, är undergiven och vill helst se att du är dominant. Är öppen för det mesta utom smärta, bajs och kiss, annat kan diskuteras. Vem är då jag? Positiv, oerfaren kille som fortfarande håller min sexualitet gömd för de flesta nära och kära. Blond, blåögd (låt inte det lura er) 180 lång och 100 kg tung, överviktig alltså. Du ska helst vara äldre man (40+)med eget ställe i Ängelholm, dominant och ser gärna att även du är lite överviktig. Foto ett måste, foto på mig finns att få, inget naket men om ni har tur lär ni inte behöva foto för det snart, heh. Tid på dygnet för träff oviktig.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Gustav

    Hej! Är en kille på 25 bast från Helsingborg men jobbar i Ängelholm som är grymt sugen på att ge en avsugning och även få en, riktigt kåt och vill ha det helst ikväll/natt, har du körkort? Hade varit bäst i en bil eller ute.
    Har aldrig testat detta innan med en annan kille men är väldigt intresserad och du verkar vara i samma stadie, kanske kan bli oftare?
    Är grymt sugen ikväll/natt så hör gärna av dig mvh Gustav

    PS. Är i Ängelholm inatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *