Är du HS/BS och vill ha en (sex)kompis?

Är du HS/BS och vill ha en (sex)kompis?Invandrarkille i Gästrikland/Mellansverige. Jag söker dig ärliga och seriösa kille, invandrare eller svensk, som vill ha kontakt med mig. Jag är som du, seriös, ärlig, mörk och vill finna en fin samvaro och kompisskap. Du är HS/BS, och ska vara aktiv med mig i sexsammanhang. Det är bra om du är hårig, då jag tänder på det. Jag kan vara både passiv och aktiv, men föredrar att du är den aktive.

Din ålder är mellan 25 och 45 år. Det är okej om du är gift eller sambo, det här blir vår stora hemlighet med 100% diskretion oss emellan du oerfaren av killsex är det okej för mig. Det vore bra om du kunde dela en del av mina intressen. Natur, skogen, att vandra på sommaren, cykla, video samt utlandsresor.

Tror på en trevlig och givande samvaro både när det gäller sex och gemensamma intressen. Svara om du känner samma som jag, skicka gärna med ett foto men inget krav!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *