Kåt bisexuell kille på 31 år säker dito polare

Kåt bisexuell kille på 31 år säker dito polare

Är intresserad av att träffa en kille för sköna stunder i och utanför sängen. Själv gillar jag det mesta och tar gärna satsen i munnen eller röven, så tycker du om avsugningar och rövknull kommer vi att trivas bra tillsammans. Jag vill själv sätta på dig och spruta min sperma i dig. Den jag söker är mellan 18 och 45 år, ej fet och har en kuk på minst 17 cm, samt sprutar gärna stora satser.

Du är som jag helt frisk och diskret, extra roligt om du även är en friluftsmänniska. Vill du ha ett garanterat svar från mig så skickar du med ett schyst foto på dig, adress och telefonnummer. Uppfyller du alla kraven ovan får du garanterat svar. Ni andra behöver inte besvära er med att svara. Svar önskas från Småland, Västkusten och Skåne. Heta kramar så länge, ha det!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.