Bisexuell, välutrustad kille söker efter en sexig och kåt kille

Bisexuell, välutrustad kille söker efter en sexig och kåt kille

Bisexuell kille söker efter en sexig och kåt kille mellan 23 och 33 år. Är själv mörk och brunögd, med hårigt bröst och en grov benstomme. Tränar cirka tre gånger i veckan och håller min kropp i mycket god trim. Du kille, som är glad, humoristisk och gillar att gå i närkontakt med en annan mycket kåt kille, kan väl höra av dig till mig. Förutsätter att du ser någorlunda bra ut, det vore skönt om du har en stor och skön balle, som jag får behandla med min tunga, eventuellt även en påsättning.

Har själv tjej så diskretion är självklart. Ge och ta är något som tänder mig och det beror mycket på personkemin, eller hur? Alla skriver för det mesta att de är stora mellan benen, men jag tror och vet att det inte alltid stämmer, och när jag nu skriver att jag har en stor balle, så menar jag rejält stor utan att luras. Kom igen, och låt oss bli riktiga kompisar! Killar och eventuellt ett par kan svara. Heta stunder tillsammans, nu!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.