Prova på att suga kuk

Prova på att suga kukSugen på kuk

Hej! Jag är en oerfaren kille på 27 år, som länge har varit nyfiken på att träffa andra killar/män (gärna äldre) och titta på porr och runka tillsammans, och även få prova på att suga kuk, som jag aldrig har gjort men fantiserar mycket om 🙂 Jag är bs och gillar att se på porr med tjejer (och har en hel del fina bilder och filmer som vi kanske kan byta) men när jag ser en tjej som suger kuk, så är det alltid tjejens plats jag tänker mig in i. Jag är normallängd, mörkhårig, rätt smal och med en fin kuk på 17-18 cm som jag gärna vill visa för dig 🙂 Jag är kanske lite blyg i början men lätt att ha att göra med och framför allt så är jag väldigt kåt… Hoppas det är ok om vi träffas hos dig för att suga kuk, jag är mycket diskret. Hör av dig snart!

Bli medlem och svara på sexannonsen

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *