Slicka mitt anus

slicka-mitt-anusJag använder din kropp!

Jag söker en slav som suger. Jag förnedrar och utnyttjar Jag kommer hem till dig, använder din kropp som jag vill. Jag tar med remmar så att jag kan binda fast dig i olika positioner som är förnedrande för dig.

Jag tar med glidmedel och kondom så att jag kan använda din anal om jag har lust med det. Du kommer att lära dig hur du skall stå etc, medan jag undersöker din kropp.

Jag kommer att vara verbalt elak mot dig, och förnedra dig för den du är. Jag är ingen ond man, men jag använder min livrem på din stjärt bara för att det roar mig! Du kommer att tvingas slicka mitt anus… Du kommer att få ta emot min sperma i din mun. Leken tar 1-2 timmar, jag lämnar inga märken på din kropp, men du kommer att känna dig förändrad efteråt!

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • Michael

    Mmm såklart jag vill bli använd ..

  • Leffe

    Jag blir jättekåt på dig precis vad jag behöver jag vill bli bunden knullad efter att ha sugit din hårda kuk gör jag inte som du vill smiska mig tills jag gör det jag ska för att du ska må bra undersök min nakna kropp ingående finger pulla min kåta pojkfitta innan du trycker in din sköna kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *