Träffas och suga

Träffas och sugaKnulla mej i röven

hej alla kåta killar! jag är en 30 årig kille som söker en eller flera killar som vill ha skön och snuskig sex tillsammans med mej. jag har en del erfarenhet av killsex, framförallt med snuskiga transor, men anser mej själv vara straight. har en sambo så detta ska skötas diskret, träff kommer bara att ske hos dej eller på annan plats, inte hos mej.

har aldrig blivit knullad i röven, men brukar använda dildo där, och nu skulle jag vilja bli knullad ordentligt av en riktig kuk. jag är öppen för all sorts snusk, inte djur och bajs dock, där går gränsen för mej. ålder och utseende spelar inte så stor roll, men din kukstorlek gör det, vill inte ha för stor kuk utan jag vill helst att du har en lite mindre, max 16 17 cm, och inte för tjock.

Vill du bara träffas och suga så kan du ha större. vill bli sprutad i mun och i röv, om du vill, sprutar jag dej i röven eller munnen. gillar även lite kiss och rollspel, kanske kan du klä ut mej till en liten tjej och sen vara min pappa. skynda och svara,för jag behöver knullas. puss

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *