Sugen på att suga kuk

Jag är en riktigt talangfull kuksugare som är riiiiiktigt sugen på att suga kuk. Alla är välkomna att skriva men prioriterar smala/tränade/normal kropps killar (lite mullig gör inget) Ålder mindre viktigt om du ser bra ut. Kan inte vara hos mig, utan jag kommer hem till dig går ner på knä eller lägger mig i sängen mellan dina ben och ger dig den BÄSTA avsugningen du nånsin fått garanterat 😉

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

 • David

  Hej!
  Jag vill gärna ta del av det. Jag är 18 år och bor i Stockholm. Kan tyvärr inte träffas hemma, men kanske ute i stan? Vad sägs?

  Mvh

 • Lennart

  Hejsan!

  Ja det hade varit underbart! Är en ren och frisk 56-åring som fortfarande ser bra ut. Kan träffas hos mig, bor ensam i Sundsvall för tillfället.

  Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *