KUK i knullhålen

kuk-i-knullhalenHej! Fantiserar om att klä upp mig i slampa hor kläder och se ut som ett fnask for att sedan också få det som ett luder ska ha, dvs KUK i knullhålen. Skulle vilja ta på mig en tajt kjol, högklackat, stayups, bh och en tight topp, en rosa peruk och ill-rott läppstift. Sedan trippa runt på ett feminint satt i Din lägenhet/hus och suga och kanske ta emot din kuk i min oskuldsbak. Fantiserar om att du böjer ner slampan (mig) över dit köksbord och tar mig som en riktig hora, eller att jag laggs upp pa ett bord, med mina högklackade ben på dina axlar, kjolen upplyft till midjan och att du sedan bangar på medan jag stönar och försöker jucka emot… Kolla porrfilm ihop först skulle också vara skönt. Ar 29, 193 cm och väger 83 kg. Har en mycket fin och välsvarvad rumpa som är rätt utmanande och sexig. Har tyvärr inga slamp kläder själv, men det kan val ordnas på något satt. Hör av dig..

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *