Bli knullad av en annan kille

Hej! Jag har på senaste tiden blivit mer och mer lockad till att spendera intima stunder med en kille. Har blivit väldigt nyfiken på hur det känns att suga och att bli avsugen av en kille, att knulla och bli knullad av en annan kille. Känner mig så frestad att jag inte kan hålla det inne längre. Därför söker jag en kille, helst yngre runt 18-25, att umgås och att experimentera mig fram med. Är själv 18 år gammal, slank kropp med 17 CM på kuken och öppen för det mesta 😉 Om ni vill veta mer så är det bara o fråga efter min kik så kan vi säkert komma fram till nåt vi båda gillar 😉

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • Alexander

    Hej kan man få din kik så kan vi ju börja med att bytta lite bilder

  • soffie

    längtar efter män flera män min man tänder
    på att andra män sätter på mej så skönt min man säger att jag är n hora men det gör inget dt är bara så skönt att vara hora bli sönderknullad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *