Suga en stor kuk

suga-en-stor-kukHej! Är en 28-årig bs-kille, bor några mil norr om Uppsala. Söker härmed en kille i åldern 25-55, med det enda kravet att du ska ha en större, riktigt rejäl kuk. Minst 19cm, men gärna ännu större. Är riktigt utsvulten, min mun riktigt skriker efter att få suga en stor kuk. Jag är 100% seriös, har sugit kuk vid flera tillfällen, och jag har fått höra att jag är riktigt bra på det.

Det enda kruxet är att vi inte kan träffas hos mig, det måste ske hos dig, och endast vardagar (inte kvällar). Med andra ord måste du ha ett eget ställe vi kan hålla till på, lägenhet eller om du har ett annat krypin. Vill suga länge och väl, så du måste vara uthållig. Du måste också vara fri från alla sorters sjukdomar (vill inte suga med kondom, då kan jag lika gärna köpa en dildo att suga på), och självklart vara renlig och trevlig också. Hade tänkt att vi kunde träffas flera gånger, men då jag är arbetslös kan det bli lite spridda skurar med träffar. Jag kommer såklart att försöka ta mig in så ofta jag kan, men ibland kan tid eller pengar strula såklart. Storkukade killar, hör av er!

 

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • soffie

    är jätte sugen på att suga kukar samt att hora åt en man har kjol strumpor högklackad har bröst
    att hora åt en man att männen har gjort mej till hora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *