Letar nya sexvänner

Letar nya sexvännerLetar nya sexvänner i Nyköping med omnejd som vill dela sina äventyr med en varm och öppen kille med stort behov av sex och erotik. Jag har flyttat från från Linköping till Nyköping för någon månad sedan tillsammans med min jämngamla fru. Flyttade i huvudsak på grund av jobbet och närheten till Stockholm, men även det faktum att Nyköping verkar vara en trevlig stad, i synnerhet på sommaren hade viss inverkan.

Jobbar med marknadsföring av konsumentprodukter sen många år tillbaka och har i dag en stabil arbetssituation och en acceptabel ekonomi. Ett tryggt liv hel enkelt. Då jag är helt klar med att spendera resten av mitt liv med min fru, sannolikt skaffa barn och leva familjeliv, är jag inte ute efter att ändra på allt detta. Jag trivs för bra med det helt enkelt.

Däremot är jag betydligt mer äventyrslysten inom området sex och erotik än min livskamrat. Har diskuterat detta med henne ett antal gånger utan att att hitta den där gnistan som jag skulle vilja finna inom henne. Eftersom jag har ett behov av dessa små äventyr för att må bra som individ och känna lugn och harmoni så försöker jag hitta dem utanför äktenskapet. Naturligtvis mycket diskret och inte nödvändigtvis regelbundet. Men ibland finns behovet att dyka in och helt uppslukas av pulserande, het sex med lite mer pirrande spänning och än äktenskapssängen erbjuder.

Innan vi flyttade hade jag en sådan öppning i Linköping, ett par i 40-års åldern som av och till tog med mig med in deras sexuella fantasier och bjöd på de mest fantastiska kvällar. Nu när vi bor i Nyköping är Linköping alltför långt bort för att smidigt kunna hantera det och jag letar därför efter nya vänner som delar gnistan, nu i Nyköping med omnejd. Även Norrköping är möjligt om än med lite mer framförhållning.

Själv är jag i trettioårsåldern, uppväxt i västra Sverige, upplärd i södra Sverige och hårt arbetande i östra Sverige. Väger något strax under 70 kg och är 170 cm hög. Har kortklippt, mellanblont hår och blå ögon. Går på gym av och till för att hålla mig i trim, mest spinning och styrketräning. Springer nåt mil-lopp ibland och får lägga på ett kol under våren för att träna upp mig inför några vårlopp i april och maj.

Mina ädlare delar består av normala organ, inget överväldigande, men den reser sig till åtminstone 17cm vid glatt tillstånd. Själv kallar jag mig hetro, men får väl medge att jag har lite för mycket intresse av kukar för att inte säga bisexuell. Söker därför både par och ensamma killar/tjejer. Ser gärna att killen i paret är bisexuell, även om det inte är nödvändigt.

Vid killsex så är jag passiv, suger smeker och tar gärna emot en hård och stor kuk i anus. Gillar att där bli dominerad. Däremot är jag inte mycket för kel och smek mellan killar, det sparar jag till tjejer. Bäst av allt är att slicka en tjej till extas medan killen glider in och ut ur mig. Att sedan dela på tjejen, turas om, ger en kick utan motsvarighet. Är naturligtvis intresserad av porrfilm och gillar att softa till en skön film en lördagskväll (eller varför inte mitt i veckan). En härlig uppvärmning som kan leda till att från försiktigt smek till fullständiga orgier. Filmvänner kan därför höra av sig, gärna sådana som liksom jag gillar skön amatörporr i alla former. Tjejer, killar eller par i åldrar upp till omkring 45 år är mycket välkomna att svara, gärna med bild (hellre helbild i klätt tillstånd än en könsbild) och en beskrivning av er själva. Själv skickar jag naturligtvis bild om ni önskar.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *