Suga stor kuk

Suga stor kukVill suga stor lem

Jag känner mig rätt dum som skriver detta, men eftersom jag tänder på det måste jag utforska det… Jag tänder verkligen på stora kukar och vill därför testa att suga stor kuk. Helrakat är ett måste. Du måste ha webbkamera och jag vill snacka med dig via Skype först (kanske inte träffas alls). Om du vill träffa mig vill jag att du är riktigt hygienisk och mycket diskret. Du ska bo i Stockholmstrakten och helst ha tillgång till bil. Det jag vill är att bli ”tvingad” att suga stor kuk och få dig att spruta i munnen på mig. Jag vet inte om jag är redo att svälja, men du kanske kan lära upp mig 😉 Efter att jag sugit av dig kanske du också vill ”gå ned” på mig? Att knulla eller bli knullad i röven är något jag inte är beredd att pröva… i alla fall inte direkt.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.