Jag vill se dig suga mig!!

Jag vill se dig suga migHej! Jag är en glad och lättsam kille, huvudsakligen hetero, men är nyfiken på killsex (eller att träffa ett par). Jag vill träffa en kille som vill suga mig. Om du vill skulle jag också vilja testa att sätta på dig, det har jag aldrig gjort och kanske blir det först gången med dig?!! Jag är också intresserad av att träffa ett par, med eller utan killsex.

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

  • Ensynth

    Hej, jag är en blyg 21 årig kille som skulle tänka mig att suga av dig. Har tänkt på det väldigt länge men har aldrig varit med en kille förut. Om du bor i stockholm så skulle du kunna höra av dig.

  • Nimaaa

    Hej jag e 27 år smal och gift så om du vill bli avsugen så hör av dig. Kan även rengöra min anal för dig om du vill trycka in din kuk.

  • Martin

    Tja. Jag är 18 år och skulle gärna vela pröva suga kuk för första gången. Bor i Stockholm. Maila på [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *