Skön KK att träffa

Skön KK att träffaMalmöstudent här. Har inte haft så många killar, men några få lyckliga har det blivit under årens lopp – dock inget att satsa på under en längre tid. Söker nu en skön KK att träffa lite då och då – helt utan förpliktelser! Gärna en man som liksom jag har ett förhållande med en kvinna (sambo), men det är inget krav. Jag vill inte att min tjej ska få reda på någonting, så därför känns det tryggast med en kille i en liknande situation. Jag värdesätter verkligen ett fräscht yttre och inre, friskhet är en självklarhet och, än en gång, diskretion. Din ålder är inte så viktig, men visst en faktor. Skriv nu ett litet meddelande till mig så får vi se vad som händer. Det kan bli en spännande och upphetsande höst!!

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.