Någon ung kåt kille i Gbg

Någon ung kåt kille i GbgHej! Jag söker någon ung kåt kille i Gbg! Vi kan testa vad du vill i din takt, jag kan suga dig bara om du vill! Jag älskar suga en skön kuk till sprut. Är med på det mesta med rätt kille! Kom med förslag… Jag är en fräsch bs kille som är väldigt diskret och räknar med att du oxå är det. Jag bor i Göteborg men är ofta i Stockholm och Falkenberg. Eftersom jag inte vill träffa många olika killar så hoppas jag hitta någon kille som man kan träffa regelbundet om det stämmer. Så du unga nyfikna kille som vill exprimentera lite hör av dig, du kommer inte ångra dig:)

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

  • Marko

    Hej är en kille på 25år ser bra ut sugen på ses har kik. deniro181

  • Kåt ung kille

    Hej, jag blev väldigt sugen! Du ser supermysig ut och vill gärna träffa dig och lära känna varandra. Vi kan ta det chill, skriva och planera och se när vi kan ses. Jag är ung smal och snygg kille. Alltid sååå kåt, älskar snusk haha. Hoppas du vill höra av dig! Puss ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *