Runka min kuk

Runka min kukJag skulle vilja träffa en snäll äldre kille som vill runka min kuk och suga mig skönt och länge, tills det sprutar för mig. Jag har aldrig varit med en kille förut, så jag vet inte om jag vågar göra något, jag är rätt så blyg att en kille skall suga av mig, men det går över. Min kuk är inte så stor 15cm hoppas det inte är något hinder. Du får gärna bo runt omkring Helsingborg, du skall vara frisk och renlig som jag. Träff i kväll.

Bli medlem och svara på sexannonsen

4 kommentarer

 • Thorbjörn Svensson

  Jag skulle vilja bli avsugen och avrunkad. Bor i stockholmsregionen.

 • Thorbjörn Svensson

  Jag är ständigt kåt och skulle gärna vilka bli avsugen/avrunkad, inte bara runka av mig själv. Vill någon runka/suga av mig?

 • Thorbjörn Svensson

  Det är visserligen skönt att runka sig själv till utlösning. Men det vore skönare att någon suger av mig eller runkar av mig. Vill gärna att någon gör detta, oavsett om det är kille eller tjej som suger av mig eller runkar av mig.

  • stefan

   jag skulle gärna prova att suga din kuk. runkar alltid till kukar jag vaknar kåt och tänker på kuk jämt.59 år nära farsta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.