Söker någon äldre man

soker-nagon-aldre-manKan man verkligen annonsera här och försöka hitta någon?! man får väll göra ett försök… Jag söker någon äldre man mellan 55-65 som bara tycker om att ha det skönt en stund med en annan kille. Och jag söker endast dig som menar allvar och har tid för en träff. Är ej ute efter någon mailrunkare eller bildsamlare. Så du man som är sugen och har tid och lust med en träff eller regelbundna träffar. Ta och skriv en liten rad om dig och vad du tycker om….

Bli medlem och svara på sexannonsen

5 kommentarer

 • Dan

  Hej dan heter jag är en kåt äldre man 60 söker kille som vill suga knulla mig hårt mellan benen mina vill suga kuk

  • Herman

   Hej. Jag lovar dig att du kommer att få dina bästa avsug om du vill träffa mig. Känns nästan som att jag kommer att få suga av dig. Längtar.

 • Raimond

  He.ja jag vill suga av dig närsomhelst och när du vill. Längtar efter att ha din kuk i min mun. Jag är 69 år och älskar att suga kuk.

 • Raimond

  Hej.ja jag vill verkligen suga av dig. Jag är en man på 1,70 long och 70 kg. 69 år.
  Snälla, låt mig få suga av dig. Du kommer inte att bli besviken.

 • magick

  hej! magick heter jag och är 52 år äldre kåt man och också är intresserad. var bor du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.