Homo och bisexuella killar i Skåne sökes!

Homo och bisexuella killar i Skåne sökes!

Passiv 46 årig bisexuell kille i Malmö, söker andra homo eller bisexuella killar för grov sex med mina hål och din kuk i centrum. Du är mellan 35 och 55 år, aktiv, välvuxen och mycket välutrustad, minst 23×16 cm, detta är absolut ett måste! Du ska tycka om analsex, att bli avsugen samt att tömma dina stora, tjocka spermasatser i mina hål och i mitt ansikte. Ej S/M, toasex, smek, kram, slick, utan bara hålfyllning och satstömning i mängder. Jag är 175 cm lång och väger 85 kg, således något överviktig. Jag bryr mig inte om hur du ser ut, bara du stämmer med ovanstående. Renlighet och diskretion är A och O för mig. Om du vill kan vi videofilma våra knull för inspiration vid senare träffar.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.