Passiv undergiven söker aktiv dominant

Hej!

Jag söker en hårdhänt dominant man som skulle vara intresserad av att sätta mig på plats så att säga. Läxa upp mig till en liten kukslyna. Jag vill känna mig undergiven en annan man som ”tvingar” mig lyda hans vilja. Förnedra mig och visa att jag är din ägodel att göra vad du vill med. Straffa mig om jag inte lyder eller om du är missnöjd och använd mig för din egna njutning. Låt mig ha koppel för att symbolisera din makt över mig och bind fast mig för att jag ska känna mig hjälplös.

Jag går med på det mesta: deepthroat, anal, spruta i mitt ansikte, wet.

Enda kraven är att du är helt frisk och 100% diskret. Det som händer mellan oss stannar mellan oss.

Intresserad? Hör av dig! 😉

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *