Bisexuell vill pröva killsex

Bisexuell vill pröva killsex

Bisexuell kille och par i Gävleborgs, Västernorrlands och Jämtlands län, sökes. Jag är en kille på 37 år, som länge funderat på att pröva killsex, men inte riktigt vågat ta steget. Jag är helt oerfaren på killsex, så det gör inget om du också är det, men jag vill pröva det mesta. Gränserna sätter vi gemensamt.

Jag vill komma i kontakt med en kille eller ett par där killen är bisexuell eller intresserad av att prova på killsex. Ni som svarar bör vara 24 till 45 år, ej överviktiga, men friska och tycka om tvål och vatten. Då jag är sambo sedan många år, så är säker sex och 100% diskretion två krav jag ställer. Hjälp mig att få prova killsex. Skriver du skulle det vara trevligt med ett foto.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *