Man i damunderkläder!

Man i damunderkläder!

Jag söker efter en ung kille, 20 till 25 år, som vill trötta mig bland och behandla mig som en kvinna. Jag kommer när vi träffas att möta dig i svarta nylonstrumpor, högklackade skor, vit resårgördel, pyttesmå, vita nylon trosor, samt en läcker spetsbehå. En tunn blus och kortkort kjol avslutar det hela.

Jag vill knäppa upp dina jeans och suga din kuk. Jag älskar att svälja sperma, sedan vill jag bli knullad i mitt välsmorda stjärt hål, efter detta ska du också ta på dig damunderkläder. Sedan går vi klädda sa under en hel helg och runkar och suger av varandra när andan faller på. Jag är 48 år, gift, så vi måste vara diskreta. Helst småländska höglandet.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *