Söker en HS/BS-kille i Göteborg

Söker en HS/BS-kille i Göteborg

Flyttar snart till Göteborg och söker en HS/BS-kille där. Ärlig, seriös och trevlig kille sökes för fast och seriöst förhållande. Jag är en ungdomlig, ärlig, omtänksam, trevlig och snäll 48 årig man, 186 cm, 90 kg, med mörkgrått hår och blå ögon. Har ett trevligt yttre och ett varmt inre. Jag längtar efter dig som är en öppen, levnadsglad och trevlig kille, 18 till 35 år, som, liksom jag, längtar efter ett seriöst och stabilt förhållande. Jag gillar att kramas, kela, gosa och mysa med mera.

Tycker du att detta stämmer in även på dig? Då tycker jag att du ska svara på min annons, tror inte du kommer att ångra dig eller bli besviken! Jag tycker även om ordning och reda, samt ett välvårdat hem. Har många allmänna intressen, dock inte klubbar och discon. Kanske är just du min ”drömpojke” som jag letar efter.

Skriv och berätta om dig själv och dina intressen! Kort sagt allt som du tycker är viktigt för mig att veta om dig för ett kommande förhållande mellan oss. Sex är inte allt, men det är även en viktig bit i ett förestående förhållande. Jag längtar efter någon att dela livets med- och motgångar, glädje och sorg tillsammans med. Har du en kristen livssyn är det en fördel, men absolut inget krav. Svar med foto ger förtur, men alla får svar, som svarar seriöst på min annons, för min annons är 100% seriös.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *