Nu har du chansen att träffa en annan kille för sex

Nu har du chansen att träffa en annan kille för sex

Du kille som söker en annan kille, här har du chansen. Är en oerfaren kille på drygt 30 år, 182 cm, 73 kg, 18 cm. Söker dig som har drömt om att få suga och runka en annan killes kuk. Du är mellan 20 och 28 år, samt bor i Norrköping eller dess närhet. Detta är seriöst och vi är båda vänner av tvål och vatten, samt sköter det här med 100% diskretion. Inget hinder om du som svarar har invandrarbakgrund. Jag vågade annonsera, nu hoppas jag att du svarar. Endast svar med telefonnummer och foto.

Bli medlem och svara på sexannonsen

4 kommentarer

 • magick

  hej! Jag är intresserad av att träffa dig, men jag måste säga att jag är 50 år gammal. Skicka meddelande till mig om du inte har problem med min ålder.

 • bästakväl

  hej! jag är verkligen intresserad om du också är intresserad men jag är 50 år gammal om du har inget problemet med min ålder. och jag bor i norrköping och är utländsk
  mvh

 • magick

  hej! jag är intresserad, bor i norrköping men 50 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *