Du äldre man, jag vill ha sex med dig!

Du äldre man, jag vill ha sex med dig!Jag har gjort mig riktigt fin för din skull. Under en vecka har jag planerat och shoppat. Jag har köpt en mörk peruk med halvlångt hår, ett mörkrött läppstift som jag övar mig att måla läpparna med, tunna fina nylonstrumpor av finaste kvalitet, ett par svarta högklackade skor, en mysig body med strumpeband och en kort liten klänning som slutar just nedanför stjärten.

Jag har rakat mig runt kuken och i stjärtskåran för att det skall kännas mjukt och lent för dig när du smeker mig. Jag är nybadad och luktar gott. Hoppas jag gör dig riktigt kåt. Jag är en schysst kille i Stockholm som ensam sitter och längtar efter just dig, du som vill bli min hemliga sexlekkamrat.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Rolf

    Vilken härlig kropp skulle vilja göra det mycket skönt tillsammans hoppas att få knulla djupt kanske spruta i analen jag rakar mig ofta runt min underbara kuk skulle vilja sända ett foto på min underbara kropp H Rolf I Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *