BS-kille i Stockholm söker andra BS-killar/män

BS-kille i Stockholm söker andra BS-killar/mänJag söker efter andra bisexuella killar och män, ålder egalt. Du får gärna var smal och ganska lång, för det är jag. Du bör ha en stor kuk, då jag tänder på ett lite större format. Gillar det mesta inom sex utom våld och toasex. Men mycket mjuksex gillar jag, smek, kel, sug, slick och givetvis heta, kåta tungkyssar. Det är skönt att bara ge sig hän och kunna ge och ta.

Hör av dig till en lång och smal kille på 45 år, som söker någon som gillar sex på det mjuka sättet! Om du skriver ett svar så sänd gärna med ett foto (helst naket), så att jag ser vad du har att erbjuda mig. 100% renlighet, ärlighet och friskhet. Skynda dig min kuk på 20×16 cm väntar på dig.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *