Kille i Dalarna vill pröva sex med en annan kille!

Kille i Dalarna vill pröva sex med en annan kille!

Är du som jag en kille i 20 årsåldern, som har börjat fundera på hur det är att vara med en annan kille i sängen? Då bör du genast svara till mig! Jag är en kille på 21 år, som bor i södra Dalarna, som önskar att en annan killes händer utforskar hela min kropp, varför inte med din tunga?

Vem är då jag? En kille som söker en annan kille för att utforska och göra alla underbara saker i sängen med dig, naturligtvis så sätter vi gränserna tillsammans och ingenting sker med tvång. Är 181 cm och väger 82 kg, med mörkt hår och grönbruna ögon. Svara nu! Skicka med foto för snabbare svar, behöver ej vara naket. 100% diskretion och sjukdomsfritt är en självklarhet.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.