Seriös bamsekuk sökes!

Seriös bamsekuk sökes!

Finns det någon trevlig, snygg och seriös kille i 35 års åldern eller yngre, som man kan prata och umgås med och lite mera och som dessutom har en jättekuk. Denna kombination verkar sällsynt, men finns du så är det mig du ska kontaktat! Jag är en trevlig, snäll och snygg kille på 34 år, som letar efter en bra kompis, men jag längtar också efter skön sex, och i det sammanhanget är det ingen direkt förutsättning att du är väldigt välutrustad.

Jag tycker mest om att suga, bli munknullad och ta satsen i ansiktet, men är även intresserad av att bli knullad i min röv. Jag är 179 cm och väger 81 kg med en kuk på 17 cm, mörkblond, grönögd samt hårig. Du får gärna också vara hårig men huvudsaken är att du har en jättekuk som vet vad den vill. Ju större desto bättre. Jag vill också kunna umgås med dig utanför sängen, kanske ha ett seriöst förhållande. Jag bor i Mellansverige, men hela landet kan svara mig. Alla får svar, men skicka gärna foto på dig och din kuk, så att jag kan se att du håller vad du lovar. Renlighet och diskretion.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *