Vill du testa lite killsex under trygga former?

Vill du testa lite killsex under trygga former?

Är du en kille som är undergiven eller oerfaren och vill bli upplärd, kanske testa lite killsex under trygga former? Jag gissar att du är en helt vanlig kille, gärna minst 185 cm och 85 kg, antingen sportar du mycket eller har ett fysiskt tungt jobb. Kom och koppla av hos mig i en stressfri miljö på landet! Du kan också få en sexig massage om du känner för det. Själv är jag ganska storväxt: överallt, se bild och född strax efter 1970. Jag vill ha svar från Skåne med omnejd, annars blir det för långa avstånd.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Robin

    Hej jag är en nyfiken och oerfaren kille på 36 år från Småland. Jag har en ganska normal byggd kropp, jag är 173cm lång och väger runt 78kg. Jag är en undergiven bottom och njuter av att suga kuk och bli ordentligt påsatt. Har aldrig blivit nersprutad eller svalt en sats, något jag är väldigt nyfiken på att göra. Din bild gjorde mig kåt då jag tänder på äldre mogna män med stora kukar. Jag skulle gärna bli upplärd av dig inom killsex. Jag kan resa. Hör gärna av dig. Xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *