Suger den ordentligt

suger-den-oedentligtJag vill träffa en man onsdag-torsdag-fredag, och givetvis framöver om det fungerar fint. Jag har en snygg, grabbig slank kropp 183 74, med en riktigt trång fin rumpa som gillar tungor, fingrar, dildos och kuk. Jag suger dig riktigt skönt, jag är maskulin och passiv, gillar anonymsex, och rakt på.

Tar kanske mot dig liggande naken i sängen och du kliver bara in, drar undan täcket och känner dig för på min röv. Eller så öppnar jag i bara an handduk, när du kommer in ställer jag mig mot väggen och putar redan i hallen så du kan klämma och känna på min röv. medan jag stönar, sedan går jag ner och smeker din bula, tar fram din kuk och suger den ordentligt och djupt. sedan tar du kanske av dig så sätter du dig bekvämt i sängen, jag lägger mig eller står på alla fyra och suger, så du kan känna på min röv, kuk och ja, var du nu vill. Du får spruta där helst du har lust.

Vill du leka mer med min röv så går det bra, kanske dra din kuk i rännan och torrknulla mig, stryka med ollonet över anuset, prova en butplug (jag har) eller en dildo, eller slicka djupt och länge så går det fint, jag bara putar med röven i vädret så länge jag ska. Vill du hellre bara komma och ”våldta” mina hål så kan det också ordnas. din kuk ska vara styv och gärna spruta ordentligt. ålder mindre betydande.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *