Äldre erfaren man söker ung oskuld

Är Du en ung grabb mellan 18 och 22 med hemliga fantasier om att ha sex med män? Vill Du träffa en äldre erfaren man som kan ta hand om Dig och lära upp Dig? I så fall kan jag vara ett bra alternativ för Dig.

Jag som annonserar är en 64-årig man. Jag är välvårdad och ser bra ut för min ålder, samt har en stor och skön kuk som de flesta gillar. Jag söker mest tjejer men ibland vill jag också träffa unga killar, särskilt om de är oerfarna.

Jag tycker om att lära upp nybörjare. Jag har tagit anala oskulden av flera unga killar och ännu fler tjejer. Vill Du bli av med oskulden i händerna på någon som verkligen vet hur man gör kan Du gärna vända Dig till mig. Men även om Du bara vill prova på enklare saker som att suga kuk och bli avsugen får Du gärna testa detta med mig. Du kommer att känna Dig trygg i mina händer och vara nöjd efteråt med vad Du fick uppleva.

Jag kräver också att få se bilder på Dig innan vi eventuellt träffas. Det behöver inte vara ansiktsbilder, kroppsbilder går bra. Är Du någorlunda i min smak är chanserna stora att Du får komma till mig.

Jag bor mycket centralt i Stockholm. Det blir lätt och enkelt för Dig att göra ett besök hos mig. Vi kan träffas fler gånger om vi trivs med varandra, och då kan Du få testa ännu mer. Jag är mycket diskret och allt som händer mellan oss stannar mellan oss. Hör av Dig om detta verkar vara något för Dig!

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

 • Erik

  Hej!
  Jag är 19 år och bor i Stockholm och är nyfiken på att rida en snopp. Jag har en ganska stor rumpa som jag tror många aktiva män gillar. Jag vill förlora min anala oskuld till en man som förtjänar det och som har tillfredställt många andra ungdomar i min ålder vilket det låter som att du har. Jag vill bli dominerad.

 • Robin

  Hej. Jag är en kille på 36 år. Jag är oerfaren och nyutkommen som homosexuell. Tänder på äldre män. Och jag skulle vilja lära mig allt om killsex. Allt från suga kuk, svälja och ta satsen i ansiktet, slicka röv och bli knullad i alla tänkbara ställningar och även ta emot satsen djupt inne i mig. Jag bor i Småland men kan pendla.

 • Max

  Hej mitt namn är Max och jag är en 18 åring kille som är oskuld och vill gärna suga kuk och få den analt. Jag gör det helst med äldre män som kan ta hand om en och se till att det går bra. Jag bor även i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *