Avsugning som start på helgen

Avsugning som start på helgenPå dina villkor…
Hej. Jag är en kille som tänder på att tillfredställa män, har suttit på knä under ett par män och bara älskade det, att sitta där och suga och se dem i ögonen hur de njuter av min mun och mina händer. Vill vara totalt undergiven och ta hand om dig. Du bara tänker på din egen njutning och använder mig för att bli tillfredställd. Du behöver inget göra tbx på mig. Jag ser bra ut och är mycket fräsh, har varit tillsammans med min sambo sen jag var 16 och vill göra detta utan hennes vetskap. Har inga problem med att träffa tjejer, men måste erkänna att en k*k tänder mig fan så mycket mer, just grejen att vara undergiven en annan man. Är absolut inte undergiven i vanliga fall. Så nu söker jag efter en man här som jag kan träffa i många år framöver.

Du bör vara över 35 och se manlig ut, vill att du är välutrustad (minst 20cm) och dominant. En träffa mellan oss kan gå till på följande sätt. En fredag på jobbet, du känner dig lite trött och sliten och längtar till helgen. Känner dig lite kåt och vill ha en skön avkopplande avsugning som start på helgen. Du skickar ett mess till mig om vilken tid jag ska vara hos dig.

Du kommer hem tar en dusch och tar sen på dig en morgonrock, sätter dig i fåtöljen med en whiskey lr en öl. Sätter på en bra p-film och kollar. Jag kommer och bara öpnnar dörren och går in. Antingen så klär jag av mig naken eller har på mig allt (du bestämmer). Sätter mig på knä framför dig och tittar ner i golvet. Du putter till mig med foten som är ditt tecken till mig att ta hand om dig. Jag knyter upp badrocken och börjar smeka dina lår. Pussar och slickar mig uppåt, kommer upp till din kuk och slíckar mig ut på skaftet för att sedan ta den i min mun. Känner hur du växer i munnen och jag börjar suga. Antingen så har jag ögonkontakt med dig hela tiden lr så blundar jag (du bestämmer). Sen när du är stenhård så börjar jag använda mina händer oxå, runkar och suger dig samtidigt tills du är nöjd, jag är helt grym på att använda min mun på en stor kuk.. Sen reser jag mig upp och går utan att vi sagt ett ända ord till varandra. Om jag slarvar med sugningen lr kommer emot med tänder lr om du bara känner för det så är det ok om du ger mig en örfil under tiden jag tar hand om dig.

Vill du sätta på mig (är oskuld) så får du det, oxå det helt på dina villkor. Kan bara lägga mig över soffkanten så kör du på mig bakifrån där. Eller så ställer jag mig på alla fyra på ditt soffbord och svankar. Eller så gränslar jag dig där du sitter och rider av dig. Du kan oxå beodra mig in i sovrummet och ta mig i alla ställningar du vill. Som jag skrev så vill jag träffa en man regelbundet, antingen så bor du här eller är här hyfsat ofta genom jobbet och då kan vi ses på ditt hotell. Jag går helt igång på att vara den undergiven som bara är ett verktyg för din tillfredställelse. Där du bara använder mig och uttnyttjar mig.

Men som jag oxå skrev så måste du vara en ”riktig” man, måste få känslan direkt jag träffar dig att det är du som bestämmer. Ni som svarar gör det med ett hyfsat långt svar, kommer ej att läsa korta svar på typ 2-5 rader. Detta är ända gången jag kommer ställa krav på dig, sen när jag valt en man så är jag din helt och hållet. Då bestämmer du hur länge du vill ha mig, kan bli för alltid jag kommer vara din lilla sugslav och kanske din knulldocka.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *