Bisexuell kille sökes för skön sex

Bisexuell kille sökes för skön sex

Bisexuell kille söker andra bisexuella killar för skön sex mellan två eller tre killar. Jag är ganska oerfaren på detta område, men vill gärna lära mig mera. Endast mjuksex som sug, runk, smek och knull i båda hålen. Du får mer än gärna vara välutrustad, ju större desto bättre, men även du som har en mindre kuk kan svara. Jag är blodgivare och mycket renligt av mig.

Du eller ni som svarar, skriv vad ni vill göra, så kanske jag väljer ditt svar, och speciellt om du har skickat med ett foto, så garanterar jag att svara! Jag vill inte ha några engångsträffar. Svara snart, så knullar vi i skogen, eller vem vet var. Svar önskas i första hand från Borås. Din eller er ålder kan vara från 18 till 45 år. Min ålder är 32 år. Skynda er att svara, jag har tröttnat på att vänta nu! Hoppas du ställer upp på säker sex.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *