Debutant, söker en aktiv, välutrustad, frisk, diskret man

Debutant, söker en aktiv, välutrustad, frisk, diskret man

Bisexuell kille i Stockholms län, debutant, söker en aktiv, välutrustad, frisk och diskret man, 50 till 65 år, gift, som inte umgås med andra män sexuellt. Jag är en 39 årig akademiker, som drömmer om en hemlig älskare för homosex där jag är passiv och har en strikt kvinnlig roll.

20 år av ständiga fantasier där jag suger dig till sköna utlösningar, blir slickad, pullad och knullad i min trånga stjärt har gjort mig så kåt, att jag även kan tänka mig lite udda sex. Denna annons är helt ärlig, och jag vill ha ärliga svar från alla er som uppfyller kraven här. Alla meddelanden besvaras men jag ger mig endast åt en man. Vi träffas regelbundet och är varandra trogna, så vi törs har spermaladdad sex utan kondom. Vår egen lilla hemlighet.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *