Smiska min rumpa röd

smiska-min-rumpa-rodHärskare

Du min manlige dominanta partner måste ge mig regler, få mig att lyda smiska min rumpa röd och öm som ett led i min uppfostran. Vill bli bestraffad vid regelöverträdelser och olydnad, belönad vid önskat beteende.Vill bli verbalt förnedrad genom namn som t ex hora, slavkräkgenom förnedrande klädsel, bära t ex halsband som markerar min undergiven het. Vill gärna vara utsatt för wetsex, som t ex golden shower. Vill vara min Härskares sexslav och ställa min kropp, min kuk och min anal till min Hans förfogande för att Han skall njuta sexuellt och bli sexuellt tillfredställd genom oralsex och analsex, face-sitting, fistning införande av ”leksaker”, vibrator, dildo, analkulor, analplugg och kanske grönsaker i min anal

Bli medlem och svara på sexannonsen

2 kommentarer

  • Johanove

    Jag är kille på 53 år vill jana träffa dig jag är blyg och snel sugen på dej 0706865659 kom hem till mig och keula mäj jag är så kåt på kuk keula mäj mycket jag är så Ove Johansson Kalmar län i Nybro

  • Johanove

    Jag är kille på 53 år vill jana träffa dig jag är blyg och suga kuk på kom hem till mig och keula mäj 0706865659 jag är så jag är blyg och snel sugen på dej jag vill jana suga av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *