Kåt bisexuell kille letar efter BS/HS-kille med fantasi!

Kåt bisexuell kille letar efter BS/HS-kille med fantasi!

Jag är en snygg bisexuell kille på 27 år, som bor i Stockholm. Jag är 186 cm lång, väger 80 kg samt har en kuk på 15 cm, maskulin, slät och vältränad med fyllig, fast och renrakad stjärt. Jag söker en sexkompis, en aktiv, sexhungrig och vältränad BS/HS-kille med fantasi, helst under 35 år, ej känd i gaykretsar. Jag älskar porr och sex i alla former, utom S/M och toasex. Är nyfiken på att prova mera avancerade sexlekar. Ställer gärna upp framför kameran.

Jag gillar speciellt analsex, då du slickar min kåta röv länge och djupt, innan du kör in din kuk i mig. Gärna hårt, högljutt och med mycket sperma. Även gangbang med flera killar är av intresse Kom gärna med egna förslag! Själv är jag sambo, men har en extra lägenhet där vi kan träffas, så jag vill att detta stannar mellan oss. 100% diskretion, friskhet och renlighet krävs och ges.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

  • Kurt Nilsson

    Jag är en något äldre erfaren man längtar nu efter att få suga kuk få din sperma i min mun och göra dig superkåt så att du kör in din kuk i mitt analhål och knullar mig fullständigt…så att du kommer att längta snart efter nästa sköna sexträff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *