Drömmer om att Suga en stor kuk

Kommer till Göteborg och bor på hotell i december. söker en kille med svenskt/nordiskt utseende som är i min ålder eller gärna yngre, som har en stor, fin o sugvänlig kuk och som kan tänka sig låta mig testa suga för första gången.  du får mer än gärna vara en twink 😉 i ett första skede skulle jag vilja testa på att suga och runka. kanske testa att få satsen i ansiktet 😉 jag har aldrig gjort nåt med killar men tänder enormt på tanken 🙂 vill ni suga o runka mig också, så får ni gärna göra det. min kuk är normalstor och har en fin form 🙂 japp, jag är överviktig och hoppas att du är en person som inte stör sig på det. jag gör mitt bästa för att tappa alla mina kg. mina kläder kan stanna på, bara jag får testa suga 😉 är inte intresserad av nåt hånglande, smek eller mys till att börja med. givetvis är du fräsch och sjukdoms fri. jag har KIK för lättare kontakt och byte av bilder också. Heter ”nyfikengrabb25” där. Finns också på bodycontakt.

Inga gubbar! hoppas vi hörs 🙂

 
Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.