Erfaren homo man sökes!

Erfaren homo man sökes!

Jag är en 19 årig, invandrarkille, 185 cm lång och är rätt så mullig. Har väldigt hårig och mjuk rumpa samt ben. Jag är fortfarande oskuld och söker en homo man mellan 50 och 60 år, som ska visa mig var skåpet ska stå. Jag vill suga din kuk och vill bli knullad i rumpan både mjukt och hårt. Sedan vill jag ta satsen i munnen och få ansiktet dränkt av sperma.

Första gången vill jag ta det lite lugnt, eftersom det här är första gången för mig och jag är dessutom väldigt nervös för detta. 100% diskretion ges och krävs. Du ska även vara vän av tvål och vatten samt fullt frisk. Du ska bo i Stockholm och ha egen bostad som vi kan träffas i. Du behöver inte vara så jätte välutrustad. Svara snabbt, jag väntar på dig! Puss och kram.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *