Få kuken sugen

Få kuken sugenKillar se hit !! njut o tömm
Tjena är en kille som njuter av att se en kille njuta o få kuken sugen gärna deepthroat då jag behärskar denna teknik mycket bra. Jag har en förkärlek för hetero män o deras kukar o suger kuk mycket effektivt o djupt i halsen. du bara njuter o jag har inga som helst motkrav på dig … Jag gillar också att slicka en härlig röv men du BÈSTÄMMER hur just du vill ha det o kom gärna med önskemål …

Hör av dig jag är SERIÖS o DISKRET o skulle du känna mig så gillar jag att suga av killar jag vet vilka dom är !! Jag kan ofta dagtid Har du andra eller ni andra önskemål så är det bara att berätta jag ställer upp på allt o lite till o gärna mycket kinky lekar med sperma o piss kladd o som sagt slickar gärna röv länge Ställer självklart upp för flera killar samtidigt. Tänk dig själv att kunna utnyttja mig precis som du vill enl överenskommelse kan du komma anonymt o använda mig som din alldeles egena slav slyna o ha det skönt på dina villkor … det är inte många som har sådana förmåner

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *