Jag tänder på stora kukar

Välhängd ren tränad dominant söker man med 18 + plus kuk för återkommande träffar.. Lite trött på all snack som går runt, vill ba få detta sagt jag tänder inte på män jag vill inte kyssas eller kramas. Jag tänder på stora kukar som sitter på en man med tränad kropp. Jag har aldrig blivit knullad men har fantiserat om det väldigt länge så om vi klickar så får du gärna knulla mig. Jag är ren, frisk omskuren stor kuk framför allt så är jag diskret till 100% och förväntar mig det samma. Så hör av dig om du känner att denna annons passar in på dig vi kan ses en snabbis inatt eller planera in nått har kik så det är bara att höra av sig… observera att jag vill se bilder på kuken först.

Bli medlem och svara på sexannonsen

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *