Runka till porr tillsammans

Hej. Jag söker någon som precis som mig är sugen på att träffas och runka. Helst skulle jag vilja sitta bredvid varandra i typ en soffa och kolla på porr och samtidigt snegla ner på varandras kukar. Om det känns bra så kan man hjälpa varandra lite, men enbart runk! Jag är typ binyfiken, älskar kukar men är inte så mycket för män i övrigt. Känner du igen dig?

Jag kan inte ses hemma hos mig. Så antingen hemma hos dig eller ett dubbelbås på usvideo (något annat ställe har jag inte erfarenhet av)

Älskar de flesta sorters porr som te.x teens, milfs, chubby, petite, shemale, sperma osv. Skriv gärna vilken sorts porr du gillar och vad du skulle vilja göra på en träff.

Ha lite överseende med att jag måste ha lite tid att planera en träff.

Bli medlem och svara på sexannonsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *