Så kåt på grov kuk

Jag betraktar mig som hetero men som många andra blir jag riktigt kåt på stora grova kukar, då jag kollar porr blir det alltid filmer där tjejer leker med stora grova kukar. Jag är singel och behöver inte gå bakom ryggen på någon, bäst att passa på innan man hittar nån flickvän. 🙂

Det vore häftigt att träffa någon med en rejält grov kuk som liksom jag är väldigt diskret, frisk och ren såklart. Du får gärna vara lite äldre och bo någonstans i Västmanland, Dalarna, Gävleborg, Uppsala eller Stockholm skulle funka det med. Ev träff sker hos dig, ute eller i bil är inte lika kul då jag gärna vill att vi kollar porr.

En bra början vore att skriva lite här sen kanske ringa fritt forum och runka ihop på telefon eller bara prata lite, för att om det känns bra träffas senare. Det vore ju kul om det skulle kännas bra och bli skönt så vi kan ses flera gånger.

Jag ser helst att det står hetero, bi eller binyfiken i din presentation. Runk, runka, dubbelrunka och ev sug vore härligt men inget hångel o kyssar, till det behövs en tjej. Inget analt av intresse heller. Våga höra av dig, jag är en fullt normal och trevlig man. 🙂

Bli medlem och svara på sexannonsen

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *